Uitvaartfotografie

Tegenwoordig worden alle fases van het leven in beeld gebracht, vanaf de geboorte tot aan het overlijden. Afscheid nemen van onze dierbaren wordt de laatste jaren steeds persoonlijker vormgegeven. Soms past een fotoreportage daar heel goed bij. Dan kan een professionele fotograaf ervoor zorgen dat op een discrete en respectvolle manier een waardevolle herinnering wordt gemaakt.

Er zijn verschillende redenen om een fotoreportage van de uitvaart te laten maken. Misschien kunnen somige familieleden of vrienden niet aanwezig zijn of zijn er kinderen die nog te jong zijn om alles bewust mee te maken. Uitvaartfoto’s kunnen ook helpen in het rouw procces, het heeft een blijvend karakter en houdt herinneringen vast.

Als uitvaartfotograaf werk ik voornamelijk in de regio Delfzijl, Appingedam en de provincie Groningen. Tijdens de uitvaartdienst en andere momenten fotografeer ik zo onopvallend mogelijk. Ik gebruik geen flitslicht en fotografeer met stille camera’s. De foto’s worden digitaal geleverd maar ik kan ook een foto album leveren, welke ik in overleg met u kan samenstellen.

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te zien of ik iets voor u kan en mag betekenen.