Bruidsreportages

Als trouwfotograaf probeer ik zoveel mogelijk de sfeer van jullie huwelijksdag in foto’s te vast te leggen. De spontane en dierbaarste momenten zoals een liefdevolle blik naar elkaar, een spontane lach, een traan van ontroering en spelende kinderen. Met oog voor emotie en detail zet ik de tijd op deze momenten even stil door deze te vangen in sprekende foto’s.

Fotoshoot bruidspaar

Een fotoshoot met z’n tweeën is vaak één van de hoogtepunten van de dag. In een gezellige ongedwongen sfeer gaan we foto’s maken op een vooraf bepaalde locatie. Ik zal daarbij af en toe wat aanwijzingen geven maar probeer jullie zo natuurlijk en spontaan mogelijk in beeld te brengen.

Het trouwalbum

Jullie bruidsreportage vertelt het verhaal van jullie huwelijksdag en komt echt tot leven in een mooi opgemaakt professioneel trouwalbum. De vormgeving en inhoud bepalen we samen zodat jullie vooraf precies weten hoe jullie album er uit komt te zien. Ik gebruik voor mijn albums de beste materialen; de trouwalbums worden op echt fotopapier gedrukt en met de hand ingebonden.

Meer info of kennismaken?

Ik fotografeer trouwreportages in Delfzijl, Appingedam en Groningen maar in overleg ook in de rest van Nederland.

Een goede voorbereiding en mijn persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat het hele traject van ons eerste contact tot het afleveren van het album plezierig verloopt.

Het uiteindelijke doel is een album met dierbare foto’s welke perfect past bij jullie smaak en stijl.

Nieuwsgierig geworden en zin een een gezellig en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier op deze pagina in dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op!

Contact