Portretfotografie

Op zoek naar een mooi portret voor aan de muur of een profielfoto voor social media? Dan ga ik graag samen met jou op zoek naar een leuke locatie voor een fotoshoot. In de natuur, op het strand van Delfzijl of in het historische centrum van Appingedam. Ik fotografeer ook graag op iets minder voor de hand liggende stoere industriële locaties of in de studio.

Familiefotografie

Samen als familie of groep op de foto? Een leuke familieshoot maken we samen, in een ontspannen ongedwongen sfeer waarin ik de nadruk leg op plezier en spontane fotografie. Zo onstaat een waardevol familieportret of groepsfoto welke een mooie plek verdient in jullie huis. Graag verzorg ik voor jullie foto afdrukken op bijzondere materialen zoals canvas, acryl, hout of aluminium.

Ik beschik ook over een handige mobiele studio voor op locatie en een kleine fotostudio in Delfzijl.